Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

09:00  |  23/07/2017

Data i hora oficial

El temps

Polígons industrials

Santpedor és un municipi ubicat a la part central de la comarca i forma part del Pla de Bages. El terme municipal ocupa una superfície total de 16,60 Km2 (16.600.000m2), representant un 1,27% de la superfície total de la comarca del Bages.
 

Les superfícies industrials de Santpedor estan ubicades, en la seva totalitat, al sud est del municipi i s'hi accedeix a través de les carreteres BV-4511 que connecta amb l'Eix Transversal, i la BV- 4501 que uneix Santpedor amb Manresa.


Actualment, la superfície total de sòl industrial del municipi és de 70 hectàrees, les quals es tradueixen en 5 sectors o polígons industrials diferenciats, dels quals el de Santa Anna es divideix en Santa Anna I, Santa AnnaII i Santa Anna III.

El sòl industrial de Santpedor és d' unes 48 hectàrees aproximadament, això suposa un 2,9% respecte la superfície total del terme municipal i un 5,98% del total de sòl industrial destinat a la comarca del Bages.

Ubicades dins els polígons del Bages hi ha un centenar d'empreses, de les quals predominen les del sector del metall, tant a nivell numèric com del nombre de persones treballadors contractades.
 

Documents

Més informació


Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA
Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS