Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

10:50  |  23/07/2017

Data i hora oficial

El temps

El Consell d'infants de Santpedor presenta l'escola que vol al consell comarcal del Bages

  • Un moment de la sessió de treball

    Un moment de la sessió de treball

  • El grup del Consell d'Infants que va anar al Consell Comarcal

    El grup del Consell d'Infants que va anar al Consell Comarcal

08/03/2017

DESCRIPCIÓ


Els nois i noies del Consell Dels Infants Santpedor han visitat aquesta setmana Consell Comarcal per presentar les conclusions del treball fet durant aquest curs sobre “l’escola que volem”.

Aquest és un projecte conjunt de cinc Consells dels Infants del Bages (Artés, Callús, Sallent, Sant Joan de Vilatorrada i Santpedor), liderat per consell comarcal, on hem estat treballant de diferents maneres participatives el com els nens i nenes dels diferents pobles pensen que haurien de ser les escoles.

Aquesta ha estat una oportunitat de participar per tots els infants i expressar el seu punt de vista sobre un aspecte clau en el seu creixement.

Han treballat intensament, s’ha demanat la participació a tots els nens i nenes de totes les escoles del poble (des de p3 fins a 6è), han recollit totes les seves aportacions i les han classificat. D’aquí va sorgir un document que és el que ahir van posar en comú amb els dels altres consells i després ho van presentar al Consell d’Alcaldes. Aquests ho passaran al proper ple del Consell i el mes de maig els Consellers i Conselleres anirem al Parlament a presentar-ho a la presidenta del Parlament. Felicitats a tots els participants per la feina feta!Data de modificació: 08/03/2017 09:32:05

Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS