Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

05:03  |  25/02/2018

Data i hora oficial

El temps

El Cicle Convent Clàssica 2017 obre amb un nivell altíssim

  • L'orquestra de Cambra Terrassa 48 al Convent

    L'orquestra de Cambra Terrassa 48 al Convent

  • Actuació de la Coral Escriny

    Actuació de la Coral Escriny

04/04/2017

DESCRIPCIÓ


Amb la platea dempeus i aplaudint es va tancar després d'un bis el primer dels dos concerts del Cicle Convent Clàssica que organitza l'Ajuntament de Santpedor aquesta primavera, seguint una iniciativa engegada l'any passat. La intenció és anar consolidant de mica en mica aquest cicle que ofereix concerts de música clàssica en un marc incomparable i una acústica deliciosa com és l'auditori del Convent.

L'orquestra de Cambra Terrassa 48 va deleitar els presents amb un repertori que revisava músiques escrites sobre històries-llegendes i també sobre poemes. A través de la música es va poder fer un viatge per diferents cultures i moments històrics i també per diferents sesancions, sentiments i exercicis de virtuosisme. La comunió va ser total i va comptar amb la col·laboració de la Coral Escriny interpretant a capel·la 3 peces, dues de les quals van presentar per primer cop en concert.

El cicle que seguint la iniciativa de l'any passat se celebra a la primavera tindrà el seu segon concert el proper dia 7 de maig, novament diumenge i també a les 7 de la tarda al Convent. Actuaran el Cor Vivaldi amb l'acompanyament d'Albert Guinovart i l'Escola Municipal de Música de Santpedor. Les entrades es poden comprar anticipadament a les llibres de Santpedor i són numerades.Data de modificació: 04/04/2017 20:54:40

Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS