Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

05:02  |  25/02/2018

Data i hora oficial

El temps

L'equip guanyador del concurs d'idees de Cal Clarassó explica com volen rehabilitar l'antiga fàbrica

  • L'acte es farà divendres a Cal Clarassó

    L'acte es farà divendres a Cal Clarassó

21/09/2017

DESCRIPCIÓ


Les activitats de demà divendres tenen tres espais com a grans protagonistes. Un d’ells és l’antiga fàbrica de Cal Clarassó ja que se celebra una exposició de les propostes del concurs d’idees per a la rehabilitació de l’edifici de Cal Clarassó i divendres es fa la presentació a càrrec de l’equip guanyador d’aquest concurs d’idees de la proposta que tirarà endavant. La vella fàbrica obrirà les seves portes per mostrar les 10 propostes a 2/4 de 7 de la tarda i conèixer de primera mà què és farà a Cal Clarassó. Després aquesta exposició es podrà veure durant el diumenge de fira en horari de 12 a 13:30 i de 17 a 19h.

El segon espai protagonista és l’auditori del Convent de Sant Francesc. Demà aquest espai es transforma en un lloc que a més de música proposa una exposició i un tast de formatges i cerveses. L’exposició s’inaugura a les 20h i es titula “Vi_sual 17: Ceps” i fusiona l’art i el món del vi. A la mateixa hora es farà un tast de formatges i cerveses, en un sopar maridatge que calia reservar prèviament i que ha quedat ple en els dies previs. La música la posarà Sinestèsic Trio i Celeste Alias.

I el tercer espai és el Born on a les 7 de la tarda, a la placeta del Born hi haurà un taller de diables per a infants i adults a càrrec de Martí Forns organitzat pels Bous de Foc. Més tard acollirà una botifarrada popular i una cercavila nocturna amb entitats del poble com són els Picarols, Castellers i Bous de foc que s’ha batejat amb el nom de Firatasca. Aquesta cercavila acaba amb un Concert amb Antonio el Remendao.Data de modificació: 21/09/2017 19:02:28

Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS