Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

10:50  |  23/07/2017

Data i hora oficial

El temps

Comença aquesta setmana les Jornades de portes obertes als centres educatius de Santpedor i Castellnou

  • Jornades de portes obertes

    Jornades de portes obertes

08/03/2017

DESCRIPCIÓ


Els centres educatius de Santpedor i Castellnou de Bages comencen aquesta setmana les jornades de portes obertes als pares i nens que vulguin visitar les seves instal·lacions i conèixer els programes educatius de cada centre. Aquesta iniciativa que es fa cada any permetre a les famílies poder decidir a quin centre volen inscriure els seus fills.

Els més matiners a obrir portes són les escoles de primària i l'institut. Així, a Santpedor,  l'escola Riu d'Or  fa un itinerari guiat aquest proper divendres 10 de març i altre cop diumenge 12. La Serreta presenta el projecte educatiu i obre portes diumenge i l'Escola llissach obre portes dissabte i presenta el projecte educatiu dilluns 20 de març. Ta,bé l'Institut IES d'Auro té el centre obert a visites aquest divendres i altre cop diumenge. Les escoles bressol ho faran a l'abril i l'escola d'educació especial Jeroni de Moragas i l'escola municipal de música ho faran al maig. 

Us adjuntem els detalls de cada centre i els horaris previstos. a casa rebreu aquesta mateixa informació.Data de modificació: 08/03/2017 09:52:19

Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS