Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

08:59  |  23/07/2017

Data i hora oficial

El temps

Avui comença el concurs de balcons del programa Santpedor en flor amb 21 inscrits

  • Els balcons de l'Ajuntament també estan guarnits de flors

    Els balcons de l'Ajuntament també estan guarnits de flors

19/06/2017

DESCRIPCIÓ


Des d’avui i fins divendres, un jurat visitarà els 21 balcons inscrits en el primer concurs de balcons florits

 

La iniciativa s’emmarca en les activitats organitzades en el projecte Santpedor en flor que va néixer aquesta primavera


Fins a 21 balcons s’han inscrit en el primer concurs de balcons florits que organitza l’Ajuntament de Santpedor en el marc del programa Santpedor en flor que es va engegar aquesta primavera. Durant aquesta setmana el jurat del concurs visitarà cadascun dels balcons inscrits en una iniciativa que busca la implicació dels veïns amb el guarniments dels balcons amb plantes naturals.


Els veïns adherits a la iniciativa tenen un distintiu que hauran de penjar en un lloc visible i tenen també descomptes en els establiments col·laboradors: Cal Pere agropecuària, Garden Ampans i Martí Agrícola.


Entre les bases del concurs hi ha la necessitat que les plantes siguin visibles a l’exterior i perfectament fixades per evitar qualsevol accident. Es valorarà l’ús de la flor, l’harmonia, el color, l’originalitat, el disseny i la varietat de les espècies. El jurat decidirà qui s’endú el primer premi, la flor d’or i el segon premi la flor de plata. El premi al millor balcó del barri antic serà la flor de Santa Anna. Precisament el lliurament de guardons es farà dintre dels actes de la festivitat de Santa Anna.

 

Omplir de flors els balcons del poble és l’objectiu de la nova proposta que llença l’Ajuntament de Santpedor des que el passat mes de març es va adherir al projecte de Viles Florides de Catalunya. Després de l’èxit de la primera Fira Santpedor en Flor del mes de maig, aquets mes de juny comença amb aquest concurs.Data de modificació: 19/06/2017 12:26:19

Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS