Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

05:05  |  25/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Santpedor omple l’esplanada de Santa Anna en la seva festa major petita

  • Un moment de la missa de Santa Anna

    Un moment de la missa de Santa Anna

  • Lliurament de la bandera de la vila a la vigília de Santa Anna

    Lliurament de la bandera de la vila a la vigília de Santa Anna

27/07/2017

DESCRIPCIÓ


Santpedor s’ha volcat un any més en la celebració de la festa de Santa Anna, la festa major petita del poble. La caminada popular fins a l’esplanada de Santa Anna de ClareT on s’ha fet una missa i un esmorzar de germanor han estat els actes centrals d’una festa que ja va començar dimarts al vespre amb el lliuramentde la bandera de Santpedor al Club Recreatiu.

Un dia fantàstic amb una mica de fresqueta ha acompanyat els més d'un centenar de participants al pelegrinatge des de l'ermita de Sant Francesc fins a Santa Anna de Claret. El Club Recteatiu ha portat la bandera del poble i hi ha hagut coca i xocolata pel camí. A Santa Anna s'hi ha sumat un munt de gent  i s'ha sentit un nou repic de campanes amb el campaner Jordi Espinalt. La missa en honor de Santa Anna, sardanes, botifarrada i el trenet que ha ajudat a anar i/o retornar gent de Santa Anna. A la tarda, audició de sardanes a Santa Anna, amb la cobla Premià.


Dimarts ja vam tenir els primers actes. El ball de Sant Jaume a la tarda a la plaça Gran, la renovació dels vots a Santa Anna, el toc de flabiol dels segadors de Santpedor, el lliurament de la bandera de la vila al Club Recreatiu, el repic de campanes i la mostra de cultura popular amb  Castellers de Santpedor, Picarols, Geganters, Bous de Foc, l Colla sardanista Aires d'Or i la coral d’avis de Ca l’Arola. També es va aprofitar la vigília de la festa major petita de Santpedor per lliurar els guardons del primer concurs de balcons florits en el marc del projecte "Santpedor en flor".


Si voleu veure més imatges de la festa podeu visitar el facebook de l'ajuntament o bé al nou canal de flickr de l'ajuntamentData de modificació: 27/07/2017 11:33:52

Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS