Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

05:05  |  25/02/2018

Data i hora oficial

El temps

El ple extraordinari aprova les bases per als nous pressupostos participatius

  • Ple extraordinari de juliol

    Ple extraordinari de juliol

28/07/2017

DESCRIPCIÓ


L’ajuntament de Santpedor ha aprovat en el darrer ple abans de vacances les bases per als nous pressupostos participatius. En la segona experiència d’aquestes característiques, el consistori vol fer un pas més enllà en aquest procés participatiu i després de la primera experiència pilot en els pressupostos d’aquest any on els veïns van poder votar entre 4 propostes presentades pel mateix ajuntament, ara es demana la participació dels veïns aportant les seves propostes.

Les bases generals que es van aprovar i que estan ara en exposició pública preveuen també que els veïns puguin votar més d’una proposta i s’estableixen fins a tres tipus de projectes segons la quantitat de la inversió: projectes de pressupost igual o inferior a 5.000 euros, projectes a partir dels 5.000 euros i fins a 20.000 i finalment projectes entre 20.001 i 30.000 euros. Un cop hagi passat el termini d’exposició pública i depenent de si hi ha al·legacions o no, es començarà el procés informatiu per aconseguir la participació dels veïns en aquest nou projecte.

El ple extraordinari de juliol ha servit també per nomenat el jutge de pau substitut que és Ramon Santamaria Cots. Igualment es va acordar que les festes locals del 2018 seran el dilluns 11 de juny, Festa Major i el dijous 26 de juliol, Santa Anna. També es van aprovar les modificacions de contracte del servei públic d’escola bressol per al proper curs i de gestió del servei públic de recollida porta a porta de residus per preveure millores que el consistori vol implementar aquesta propera tardor. El ple va servir també per aprovar un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Santpedor i l’Agència Catalana d’Aigua sobre actuacions de manteniment i conservació de les lleres públiques en trams urbans, entre altres.
Data de modificació: 28/07/2017 14:35:03

Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS