Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

09:16  |  17/12/2017

Data i hora oficial

El temps

Santpedor viurà diumenge la VII marxa de torxes per la independència

  • El fulletó informatiu arriba entre avui i demà a totes les cases

    El fulletó informatiu arriba entre avui i demà a totes les cases

05/09/2017

DESCRIPCIÓ


L'Ajuntament de Santpedor, juntament amb els col·lectius Santpedor decideix, Santpedor i Castelllnou de Bages per la independència han organitzat per aquest proper diumenge la VII marxa de torxes per a la independència. Es tracta d'una iniciativa que té per a objectiu enguany demostrar la fermesa dels catalans per  participar en el referèndum de l'1 d'octubre. Els actes de diumenge començaran a les 19h amb la venda a la plaça Catalunya de les torxes. Serà el punt de concentració per a la marxa, a les 21h, entre plaça Catalunya i la plaça Gran. La marxa passarà pels carrers Núria, Monjo, Berga, Ample, Doctor Vila, Valls, Pastor, Plaça de la Pau, Bages, Monjo, Timbaler del Bruc, del Vall, de la Plaça i Plaça Gran. A les 21h ta,bé es farà a la plaça la primera part de l'audició de Sardanes amb la Cobla La Flama Farners. L'arribada es preveu a la plaça a les 21:45 moment en què es farà la lectura del Manifest, els parlaments i el Cant dels Segadors amb la coral de la Llar d'Avic Ca l'Arola. Tot seguir es farà la segona part de les sardanes.

Dilluns dia 11 de setembre a les 13:30h, a Cal Llovet, sortiran els autobusos que participaran a ña concentració de l'ANC a Barcelona. La inscripció prèvia per a l'autobús es pot fer a les llibreries de l'Horitzó i Timbaler.

A lese 17;14, a Santpededor repicaran les campanes amb el toc per a la independència a càrrec del campaner Jordi Espinalt.Data de modificació: 07/09/2017 10:25:39

Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS