Ajuntament de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
  • MIDA DEL TEXT        

05:07  |  25/02/2018

Data i hora oficial

El temps

Nou Canal Youtube de l'Ajuntament de Santpedor

10/10/2017

DESCRIPCIÓ


L'Ajuntament de Santpedor ha obert un nou canal a Youtube. Aquí hi trobareu vídeos d'algunes de les activitats que hi ha a Santpedor i de le snovetats o dels servis municipals que s'ofereixen. El Canal Youtube s'estrena amb la  campanya de millora del Porta a Porta que estem duent a terme aquest mes d'octubre. Un vídeo que us explicarà abastament el perquè d'aquesta campanya i com podem millorar el reciclatge, de manera que contribuïm a l'equilibri mediambiental. Recordeu que en aquesta campanya l'ajuntament distribueix cubells nous. Us informem que hem ampliat els dies de recollida. Teniu temps fins divendres dia 20 d'octubre. 


Canal Youtube


Quan entreu al Canal hi veureu també vídeos que teníem del Consell dels Infants que enguany va celebrar 20 anys i dels projectes que han fet els nens i nenes que en formen part. També hi ha un espai destacat al patrimoni i als pressupostos participatius a partir de reportatges que en format vídeo havia elaborat la Ràdio Municipal. 

De mica en mica anirem abastint el Canal també amb vídeos històrics que ens han fet arribar des de la televisió de Santpedor. us en mantindrem informats.Data de modificació: 11/10/2017 13:14:22

Escut de Santpedor

Ajuntament de Santpedor
Plaça gran, 4 - 08251 Santpedor - Tel. 93 8272828

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos:

  • RSS