El CAP Santpedor, amb la col·laboració de l’ICS Catalunya central, organitza el taller de cuina ‘Bon profit i bona salut’ per a millorar els hàbits alimentaris de la població. Constarà de quatre sessions i l’impartirà la dietista-nutricionista del CAP Santpedor, Alba Adot, amb la col·laboració de Celi Núñez, cuinera i veïna de Santpedor.
La primera edició serà els dimecres 19 i 26 d’abril, 3 i 10 de maig de 9.30h a 10.30h i la segona edició serà els dimecres 7, 14, 21 i 28 de juny de 10.45 a 11.45. El taller es farà a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas i cal inscripció prèvia al CAP.
Durant les quatre sessions del taller es parlarà de què s’entén per alimentació saludable i com posar-la en pràctica fins a com fer la compra per arribar al plat. També es tindrà especial sensibilització i cura amb el malbaratament dels aliments i s’adaptaran les dietes amb les malalties més freqüents entre la població.