El Bages estrena una nova línia de materials de promoció de l'entorn gastronòmica sota el paraigües: "Assaboreix-lo: el Bages, una terra per menjar-se-la"
Avui dijous s’ha fet la presentació de la nova fulleteria de turisme gastronòmic del Bages "Assaboreix-lo: el Bages, una terra per menjar-se-la" a Món Sant Benet i hi han participat els principals agents gastronòmics i turístics de la nostra comarca.
La jornada ha finalitzat amb una “degustació gastronòmica” elaborada pels xefs dels Fogons Gastronòmics del Bages. A l’acte hi ha participat Agustí Comas, president de Bages Turisme, Sergi Cámara, representant de la Taula de l’Oli del Bages, Joan Soler, president de la DO Pla de Bages, Benvingut Aligué, president dels Fogons Gastronòmics del Bages, Josep Canals, conseller de turisme del Consell Comarcal del Bages. El regidor de turisme Toni Valverde també hi ha anat.